Hold en fed firmafest

Er du virksomhedsejer, er det en rigtig god idé at ryste dine ansatte sammen en gang imellem. Det vil styrke sammenholdet i virksomheden. Hvis sammenholdet er godt, vil det gøre kemien på arbejdspladsen bedre, og det vil gøre arbejdsgangen langt lettere. Det er federe for både dig og de ansatte, hvis der er god stemning. Det vil også gøre alle mennesker langt mere motiveret til deres arbejde. Men hvordan ryster du lige dine ansatte sammen?

Hold en fed firmafest

En måde hvorpå alle kan blive rystet sammen, er ved at holde en stor firmafest for alle. Det er altid noget andet at mødes privat end at snakke sammen på arbejdspladsen. Til en firmafest, vil I få mulighed for virkelig at lære hinanden at kende på en ny måde. I får lov til at snakke, have det sjovt og nyde noget godt mad.

Hvordan arrangerer jeg en firmafest?

Hvis du har besluttet at holde en firmafest, er det bare med at finde ud af, hvordan den lige bliver stablet på pengene. Hvis ikke der er plads til, at festen kan holdes på arbejdspladsen, skal du ud og finde et andet lokale. Derefter er det vigtigt med noget god mad. Der findes mange steder, hvor du kan få mad ud af huset. Mad ud af huset i Herning – find her. Valg af mad afhænger naturligvis af sæson og typen af fest. Er det en sommerfest, er det lækkert med grillmad, men er det en julefrokost, er det noget helt andet, der skal til.

Aftenens underholdning

For at få sat godt gang i stemningen, er det en god idé med en eller anden form for underholdning. Der findes mange forskellige selskabslege, som kan ryste jer sammen. I kan også få nogle udefra til at underholde jer. Inviter f.eks. en tryllekunstner, livemusik eller andet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *