Rejse verden rundt i dit sabbatår

Har du sabbatår, og ved du ikke helt, hvordan du bedst udnytter tiden? Der er uendelige muligheder, når du tager et sabbatår, og du kan bruge det på lige netop dét, som du synes er fedest. Hos Adventuredk kan vi kun anbefale, at du udfordrer dig selv og kommer ud i verden og oplever alt, hvad den har at byde på. Et sabbatår er en oplagt mulighed for at komme ud af din komfortzone og opleve en anderledes kultur og hverdag, end den du er vant til hjemme i Danmark!

På en rejse med Adventuredk venter der vild adventure, fantastisk natur, fascinerende kultur og meget mere. Vi tilbyder grupperejser til destinationer over hele verden, og du vil helt sikkert kunne finde en rejse, der er lige noget for dig. Tag for eksempel på en af vores rejser til Australien, hvor du lærer at surfe og får lov til at dykke ved Great Barrier Reef. Eller måske er du mere til overdådige templer og spændende historie på en rejse igennem Vietnam. Du kan også besøge Sydamerika og opleve det helt unikke dyreliv på Galápagos og trekke til Machu Picchu i Peru. Uanset hvilken rejse du vælger, kommer du af sted sammen med en gruppe af andre rejselystne unge, og sammen skal I have fantastiske oplevelser og skabe minder for livet!

Hvis du drømmer om at lave frivilligt arbejde, er der også god mulighed for det, når du rejser med os. Du kan kombinere din drømmerejse med frivilligt arbejde enten med dyr eller børn i både Afrika, Asien og Sydamerika. Måske du har lyst til at hjælpe til i de fattige Townships i Sydafrika og give de forældreløse børn en bedre hverdag? Eller være med til at redde truede dyrearter i Amazonas junglen i Ecuador?

Tag springet og rejs rundt i verden i dit sabbatår! Gå på opdagelse i vores mange rejsemuligheder og blive inspireret til din sabbatårsrejse!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *