Find den rigtige taske: Klar til studie- og skolestart?

Efter en lang sommerferie vender vi så småt tilbage til vores arbejdsstationer rundt omkring i Danmark – om det så er på universitetet, gymnasiet, folkeskolen eller på arbejdspladsen. Kombiner kvalitet, design og praktik – når valget skal falde på en ny taske til dine skuldre.

Hvilken taske skal du bruge?

Ligegyldigt hvor vi befinder os i livet, så er det vigtigt at vælge en god taske, der kan følge os i vores forskellige gøremål. Om det så er på arbejdspladsen eller gymnasiet. I princippet er det ikke svært at finde en taske – men alt for ofte er det taskens udseende og design, der afgør om den kommer med hjem. Måske har du prøvet at købe en vildt flot taske blot for efterfølgende at opdage, at den ikke er særlig behagelig?

Den forkerte taske kan give ondt i ryg og skuldre, mens den også kan føre til spændingshovedpine. Det er irriterende at slæbe forskellige tasker med sig på cykel i bus og tog. Det er bare upraktisk. Skån dine skuldre, og gør dig lidt overvejelser før dit næste taskekøb.

  • Hvor meget plads har du brug for i en taske? Hør evt. kollegaer, medstuderende eller klassekammerater ad.

  • Overvej, hvilken stil du synes er flot.

  • Skal du have plads til en computer i din taske? Tjek lige hvor mange tommer din computer er på, inden du investerer i en taske.

  • Hvordan kommer du frem og tilbage? Cykler du, eller skal du gå et stykke? Så er det fedt med en taske, der sidder godt. Med en ergonomisk taske forebygger du ryg og skuldersmerter.

  • Husk imprægnering til din taske, hvis materialet er af stof.

I sidste ende skal du vælge det, du bliver glad for. Du kan f.eks. overveje den klassiske eastpak rygsæk, der de sidste mange år har været fast inventar hos mange. De byder på en masse fede designs og praktiske løsninger. God fornøjelse med din taskejagt!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *