Tips og tricks: Sammensæt din efterårsgarderobe

Tiden til at pakke os ekstra varmt på er oprindet, og de store modebrands har allerede serveret en række solide looks, du kan hente inspiration fra i dette efterår. Læs med her, og få tips og tricks til din dejlige efterårsgarderobe.

Tips og tricks: skøn i efteråret

Dette efterår byder på en del skønne skovnuancer og momentane stærke farveoverraskelser i sæsonens trends. Her særligt en række dybe grønne, blå nuancer og en ordentlig omgang brændte toner som brune camelfarver.

Her er en række tips, tricks og overvejelser, du kan gøre dig, før du sammensætter din endelige garderobe.

  • Hent fine elementer fra din sommergarderobe, og kombiner dem med en skøn blazer eller strik, så du selv kan variere dit outfit alt efter, hvor varmt du får det.

  • Hvilke items kan du genbruge fra din eksisterende garderobe?

  • Sammensæt klassiske og feminine items med rå chunky boots.

  • Invester i et par sikre varme vindere som turtlenecks, uldtørklæder og en god striktrøje.

  • Vælg en jakke, der passer til de fleste af dine outfits.

  • Hent inspiration fra webshops, modeblogs eller instagram – når du skal sammensætte farver eller looks.

  • Vælg gerne items, der kan overleve i flere sæsoner. Har du kig på den gode kvalitet og har blik for god vedligeholdelse, så kan dine smukke køb leve længe.

Du kan hente inspiration til din efterårsgarderobe fra skønne brands som mbyM, der i dette efterår giver dig fine skovnuancer med momentane colour-pops, som f.eks. deres fine uldtørklæde i en modig magenta eller deres mere nedtonede smukke dybblå regnjakke. God fornøjelse med sammensætningen af din skønne efterårsgarderobe!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *