Indretning featuring etik og morale er det nye sort

I disse tider snakker vi om mange ting. Alligevel er der en ting, der overdøver de andre. Vi hører det hele tiden, lige meget hvor vi går. Det forfølger os i medierne, på gaderne og alle vegne, fordi det er så vigtigt og ekstremt aktuelt. Det er selvfølgelig intet mindre end klimaforandringerne. Planeten dør. Det lyder voldsomt, men er ganske sandt, og med sig i faldet tager den alt det, som vi kender nu.

Nogle af de problemstillinger vi hører om, er for eksempel produktion. Produktion af alle ting, også møbler, som er det, som vi står inde for. Derfor gør vi vores for, at du med god samvittighed kan anskaffe dig et af vores møbler. Vi sørger nemlig for, at etikken og ikke mindst morallen er helt i orden.

Det gør vi, ved at håndplukke de træer, som vi bruger til vores arbejde, og de træer kommer aldrig langt fra os.

Vi gør vores bedste både for miljøet, men ikke mindst også for designet, med løsninger så smukke, at du ville vælge dem, om de så var bæredygtige eller ej.

Sildebensbordet hvor selv veganeren kan være med

Selvom det hedder et sildebensbord her hos os, er det ej at forveksle med sild. Sildebensbordet lever nemlig op til ovenstående forudsætninger og ikke mindst målsætninger.

Det smukkeste bord, der er i god kvalitet, har baglandet i orden, og som viser træet fra dets smukkeste side. For træet er et fantastisk materiale, som vi skal værne om. For når vi værner om det og om planeten, så er det, at vi fortsat kan lave disse smukke designløsninger, som ingen af os vil være foruden.

Lad os samle os om sildebensbordet, og lad os mærke kærligheden og den kraft vi har, når vi løfter i samlet flok. Det er det ultimativt stærkeste, som vi som mennesker kan gøre.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *