Gør plads til dine ting med et skur i haven

Savner du et sted, hvor du kan sætte cykler, haveredskaber, brænde eller alt dit værktøj? Haven kan hurtigt komme til at flyde, hvis ikke du har et sted at sætte alle dine ting. Desuden er der flere ting, som bestemt ikke har godt af at stå ude i alt slags vej. I din have kan du bygge et skur med plads til alt.

Hvor meget plads har du brug for?

Når du skal have et skur, kan du gøre det på flere forskellige måder, men uanset hvad skal du have besluttet dig for, hvor meget plads du har brug for. Skal det bare være et lille skur med plads til nogle haveredskaber og potter? Eller skal det være et større skur med plads til både brænde, plæneklipper og stige?

Køb færdigt eller gør-det-selv?

Der findes masser af skure, som er færdige og bare skal sættes op. Det er løsningen for dig, som ikke er så handy eller gerne vil have en nem løsning. Til gengæld kan du også springe ud i at bygge et skur fra bunden, hvis du har mod på det. Det kan tage lidt længere tid, men til gengæld har du mulighed for at lave det, så det matcher dine behov helt præcist.

De sidste detaljer

Når du har fået skuret op og stå, er der kun tilbage at ordne de sidste detaljer. Måske skuret skal males, så det passer til dit hus eller hegn i haven. Det kan også være, at der skal laves en sti af fliser fra terrassen til skuret. Vil du fuldføre oplevelsen af nyt skur, skal du næsten investere i noget nyt værktøj. Det kunne f.eks. være en cnc fræser fra Linldlarsen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *