Gør luften ren i virksomheden med ventilatorer og nye gulve

God ventilation er essentielt for at sikre trygge arbejdsforhold i meget produktion. Punktudsug vil ofte være aktuelle, når der arbejdes med kemikalier eller os fra svejsning. Mere generelle løsninger inden for ventilation bliver også aktuelle, når du har et arbejdsmiljø med flere elektroniske maskiner som computere eller eldrevet finmekanik. For støv skal filtreres, så det ikke lægger sig på maskiner.

Skab gode luftforhold med en effektiv boxventilator

Med en god boxventilator kan du nå langt, når det gælder at skabe luftforhold, der tilgodeser såvel ansatte som udstyr. Et andet sted at sætte ind, hvis du ønsker et arbejdsmiljø med så få skadelige stoffer i omløb som muligt, er gulvene. Har du gamle, slidte gulve, der reagerer dårligt med spildte kemikalier eller er begyndt at smuldre med årene, skal du selvfølgelig få dem sleben – og lægge nye.

Skift det smuldrende gulv ud med et slidstærkt ét

Hvilket nyt gulv, du skal vælge, afhænger selvfølgelig af de belastninger og påvirkninger fra gulvets omgivelser, det kan komme ud for. Hvor du ved kontorgulve ikke behøver tænke meget over, hvor godt gulvet er i stand til at tåle slag fra tabt værktøj eller spild med ætsende kemikalier, så skal du selvfølgelig tænke på de egenskaber, når du leder efter industrigulve. Fx gulve til produktionshallen.

Hvad skal gode industrigulve kunne?

Gode industrigulve tåler kraftige mekaniske belastninger, og de skal selvfølgelig være skridsikre, når ansatte bærer rundt på tunge eller skrøbelige ting. Gulvet skal ikke lide skade af rengøring heller, og disse egenskaber kan du fx finde ved visse epoxy-gulve. Står du med et industrikøkken, så skal dine gulve også kunne holde til termisk chok – altså en pludselig og evt. drastisk ændring i temperaturen.

Hvis du ønsker et gulv, der holder længe, skal du finde et industrigulv, der tåler lidt af hvert.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *