Leg, som udvikler dit barn

Leg for småfolk skal være sjovt. Det er det, der er hele meningen med leg. Og hvad endnu bedre er, at leg også kan være virkelig udviklende. Det er heldigvis meget kendt, at det meste legetøj på den ene eller anden måde udvikler barnet mentalt. Det er dog sjældnere, at legetøjet også udvikler barnets motorik og balancesans, men det er lige så vigtigt som den mentale stimulans.

Derfor vil vi gerne fortælle om et brand, der netop udvikler motorisk legetøj. Bobles udvikler nemlig de såkaldte tumledyr og andet tumleudstyr. Der er fagpersoner bag hvert legetøj fra Bobles i form af fysioterapeuter, sådan at du er sikret, at dit barn vil kunne udvikles motorisk. Hver gang dit barn bevæger sig, spiller balancesansen en stor rolle. Du har sikkert set dit barn vælte ud af det blå, når det skulle forsøge at forbedre gå gangen – og det er fordi, balancesansen ikke er udviklet til fulde. Jo mere bevægelse, jo mere stimuli – og jo bedre bliver barnet til at holde balancen.

Børn skal kende deres kroppe

Med tumledyrene fra Bobles lærer dit barn, at kende sin egen krop. Og det gør, at barnet bliver bedre til at bevæge sig. Et barns motoriske udvikling bygger på tre grundlæggende elementer, som er nysgerrighed, nærvær og ikke mindst sansestimuli. Og netop disse tre elementer finder du hos Bobles legetøj.

De 1000 første dage af dit barns liv skal være ekstra præget af tryghed og stimuli, da det er afgørende for barnets videre udvikling og fremtid. Med Bobles kan du give dit barn de rette forudsætninger for korrekt stimulans motorisk.