Opdater din garderobe – Fra vinter til sommer

I takt med, at vejret skifter til det bedre, så er det også nødvendigt, at der sker nogle opdateringer i vores garderober. Vi skal ind med de korte ærmer og ud med de lange. Vi skal ind med sommerskoene, og ud med vinterstøvlerne. Det er naturligvis ikke nødvendigt at skifte hele sin garderobe ud, da det ville være synd for både miljøet og sin pengepung. Der er dog helt sikkert nogle items, som enten er slidte eller som ikke længere er trendy, som de var sidste sommer.

Gør rent i din garderobe

I skiftet mellem vinter og sommer, er det tid til at ”gøre rent” i garderoben. Dit tøj skal sorteres. Alt det slidte og gamle skal ud, og alle dine favoritter skal blive. Du kan lave en lidt hurtig og overfladisk sortering ved at kigge ind i dit skab, og hurtigt sortere nogle fra. Ellers kan du lave en grundig oprydning, hvor du simpelthen tager alt ud af dine skabe, tager 1 stykke tøj ad gangen og laver en ”smid ud”-bunke og en ”det skal gemmes”-bunke. Alt fra ”smid ud”-bunken kan enten gives væk, sælges eller doneres til genbrug, så det selvfølgelig ikke går til spilde. Når du vælger den grundige oprydning, så får du samtidig lagt alt dit tøj pænt sammen igen og står udelukkende tilbage med ting, som du faktisk vil bruge her til sommer.

3 tips til en lækker sommergarderobe

Når du først har ryddet ud og fået sorteret, så er der nogle forskellige steps til den perfekte sommergarderobe, som du kan følge.

  • Køb en lækker varm trøje. Det kan godt være, at sommer minder os om varme, korte bluser osv., men en varm trøje kan være rigtig brugbart på de kølige sommeraftener, eller på de dage, hvor vi ikke kan regne med det danske sommervejr. Køb fx kvalitetsprodukter fra Geographical Norway. Det er produkter, som er praktiske, men som samtidig ser smarte ud, hvilket er præcis, hvad man har brug for på en sen sommeraften.
  • Hav styr på dine basic items. Man kan hurtigt være tilbøjelig til at købe over- og underdele i alle mulige forskellige fine mønstre og farver, og det kan se rigtig fint ud hver for sig, men pludselig har man intet at matche tingene med. Derfor er det vigtigt også at have styr på nogle få basic varer i sin garderobe. Sørg for at have nogle ensfarvede toppe til under dine fine bluser, hav nogle almindelige denimshorts, som passer til alt og hav en let cardigan i f.eks. beige.
  • Køb dig nogle fine accessoires. Man skal ikke undervurdere hvad accessoires kan gøre for et outfit. Det kan være med til at sætte prikken over i’et, og det kan gøre et outfit langt mere gennemført at se på. Her kan der f.eks. være tale om nogle flotte smykker, et fint hårspænde, en sød sommerhat eller et par lækre solbriller.

Det aller vigtigste er, at man er kreativ og ellers bare nyder solen i sit fineste sommertøj.