Der vil helt sikkert være sommerfugle i maven i tiden op til et bryllup – både fordi et bryllup er en kæmpe begivenhed, og noget flere mennesker kun kommer til at opleve en gang i deres liv, men også fordi der er rigtig mange ting, der skal være styr på, så du kan godt komme til at føle et vist pres på skulderne. Dog kan noget af dette pres lettes med god planlægning – og hvad der kan planlægges, kan du læse mere om her.
Lokationen
Noget af det der er allervigtigst i bryllupsforberedelserne er, at der er styr på, hvor brylluppet skal holdes. Dette skal der gerne være styr på lang tid forinden, fordi der ellers kan være en chance for, at stedet faktisk allerede er booket, den dag I godt kunne tænke jer at blive gift. Lokationen hvor brylluppet afholdes, kan være med til at påvirke festens stemning, så det gælder om at finde det helt rigtige sted, til den bryllupsfest I har forestillet jer – det kunne f.eks. være på Sonnerupgaard Gods.
Gæsteliste og catering
En bryllupsfest uden gæster er ikke rigtig nogen fest, så I skal også gerne danne jer et overblik over, hvilke gæster der skal med til brylluppet. Ved at melde tidligt ud giver I både gæsterne god tid til at finde plads i deres kalender, men I får samtidigt også længere tid til at planlægge, når I ved, hvor mange mennesker der kommer. En af de ting I kan planlægge, når I kender til mængden af mennesker, der kommer, er maden der skal serveres til brylluppet. I langt de fleste tilfælde vil det være catering udefra, eller mad fra det sted hvor festen bliver holdt – I skal altså være med til at bestemme menuen, fordi det trods alt er jeres fest, og alt skal være helt perfekt!