Sådan bliver du modeblogger

Hvis du går meget op i mode og gerne vil prøve bloggerlivet af, så er det nu, du skal tage skridtet. Det er ikke noget du behøver gøre fuldtid med det samme, men du kan bruge den som en hobby ved siden af arbejdet, som med tiden kan udvikle sig. Det er en sjov og kreativ måde at udfolde sig på, samtidig med at du får lov til at gå i dybden med din interesse for modeverdenen. Det er let at starte en blog på en billig hjemmeside, som du hverken behøver være computergeni eller teknisk dygtigt for at lave. Der findes et hav af udbydere, som kan hjælpe dig med både domæne og design af hjemmesiden, så enhver kan lave deres egen hjemmeside til en blog. Det er bare om at springe ud i det.

Sådan markedsfører du din blog

Når du laver en blog, er formålet selvfølgelig, at der kommer besøgende, som læser dit indhold og følger med i dine historier. Derfor er det vigtigt, at du markedsfører din blog, så folk opdager den. Lige meget hvor godt dit indhold er, hjælper det ikke noget, hvis folk ikke finder siden. Derfor skal du altid prioriterer markedsføring, da det er kilden til at skaffe besøgende og fremtidige læsere.

Når du skal markedsføre en online blog, findes der forskellige online markedsføringsstrategier. Her kan du både bruge gratis løsninger såvel som betalingsmetoder. En gratis markedsføringsstrategi kaldes SEO (Search Engine Optimisation). Denne handler om at få din hjemmeside så højt op i søgeresultater på søgemaskiner som muligt, når forbrugeren søger på noget, som er relevant til din blog. Du kan sagtens selv indføre disse teknikker, hvis du læser om det eller tager nogle gratis kurser gennem blandt andet Google. Hvis du er villig til at smide penge i markedsføringen, kan du købe dig til reklamer på sociale medier eller højere placeringer i søgeresultater.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *