Er det på tide at skifte cylinder? Find billige låse

I Danmark har vi tillid til hinanden – men det skader aldrig at være på den sikre side. Hvis du ønsker at sikre dit værksted mod ubudne gæster, eller du vil gøre det lidt sværere at trænge ind i den skuffe i skrivebordet, hvor du gemmer vigtige dokumenter, så sæt en lås på. Du behøver ikke lede længe for at finde cylindre med lås og nøgler, der er lige til at montere for at skabe øget sikkerhed hjemme.

Flere slags billige låse til døre og møbler

Billige låse kan du få som cylindersæt, hvor du får et par cylindre til at montere på yder- og inderside af en dør, port eller lignende. Du kunne også få en aflang profilcylinder, eller du kan få en møbellås, der gør det sværere for folk at rode dine skuffer igennem. Sådan en lås kan gøre skuffen til en lettere acceptabel erstatning for en værdiboks, hvis du bor et befærdet sted, hvor tyvene skal være hurtige.

Omlægning af cylindre hos din låsesmed

Har du brug for at kunne låse flere døre, skabe osv. op med samme nøgle, så skal du have hjælp til omlægning af dine cylindre, hvis de ikke er indstillet efter den samme nøgle. Processen kan gøres billigt, om end prisen svinger, alt efter om du vil have din egne cylindre eller hængelåse omkodet, eller om du får omkodningen gjort i forbindelse med et køb af nye, billige låse ude hos din låsesmed.

Prøv med en låsespray før cylinderskift

Bider en lås i hjemmet? Måske er du fristet til at skifte låsen ud, men allerførst kunne du lige prøve at sprøjte lidt låsespray ind i cylinderen. Låsesprays er både rense- og smørremiddel, og ved at bruge dem på låsen får du afklaret, om der er noget i vejen med låsen, eller om lidt smuds bare skulle væk.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *