Din bucketlist for det nye år

Det nye år nærmer sig stille og roligt. Har du nogle planer og drømme for det nye år? Har du nogle ting, som du bare SKAL prøve? Ved at visualisere dine drømme, kan du hele tiden minde dig selv om det, du gerne vil opnå.

Hvad er en bucketlist?

En bucketlist er normalt en liste over ting, som du drømmer om at opnå i dit liv, men du kan også bare lave den for det nye år. Det kan være en liste af både større og mindre ting. Hvis du vil gøre mere ud af visualiseringen af dine mål, kan du lave din bucketlist som en collage med billeder fremfor en liste med ord. Ønsker du dig helt vildt at arbejde som frivillig, så hæng et billede op af nogle, der laver frivilligt arbejde eller et billede, der symboliserer den følelse, som det ville give dig at arbejde frivilligt. Eller ønsker du dig en ny taske, så hæng et billede op af din drømmetaske.

Stå på ski i Østrig

En skitur med dine venner eller familie er noget af det hyggeligste. I får både mulighed for at bevæge jer og have det sjovt på ski, men også at slappe af og hygge med en kop varm kakao om aftenen foran pejsen. Hvis ikke du har stået på ski før, behøver du ikke lade dig afskrække, for det kan sagtens være sjovt alligevel. Du kan kigge på skiferier med onlineski.dk og sætte det på din bucketlist.

Gør noget godt for dig selv

Tingene på din bucketlist kan også være mindre konkrete såsom at gøre noget godt for dig selv. Det kan være alt fra at blive bedre til at stresse af eller at få en ansigtsbehandling. Pointen er, at der ikke er nogle regler for din bucketlist. Det skal være præcis, som du synes, den skal være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *