Lær at gå mere i køkkenet

Der er mange fordele ved at lave mad selv fremfor at bestille take-away eller købe færdigretter. Du kan spare dig selv for mange penge, hvis du laver mad selv hver dag. Desuden er det som regel langt sundere, og så kan det være rigtig hyggeligt, når først du vænner dig til det. Men hvis ikke du er vant til nogensinde at gå i køkkenet, kan det godt være svært at komme i gang.

Lav mad med andre

En god start kan være at lave mad med andre, fordi det kan virke mere motiverende end at gøre det alene. Så inviter en ven over, eller lav mad sammen med en i din familie. Så kan I sammen finde på en ret, som I elsker og lave den. I kan altid sætte noget musik på, så det bliver endnu mere hyggeligt. Når først du har lavet mad med nogle andre nogle gange, vil du være mere tilbøjelig til at gå i køkkenet alene.

Køb nyt grej til dit køkken

Noget andet der kan virke motiverende, er hvis du køber dig selv noget nyt grej til køkkenet. Det er som regel sjovere, hvis du har noget nyt og smart at teste. Hvis det føles lidt mere lækkert at gå i køkkenet pga. smart udstyr og maskiner, vil du også få gjort det noget mere. En god idé er desuden at læse nogle anmeldelser eller tests, før du køber noget til køkkenet. Så er du nemlig sikker på, at du ikke køber noget skidt, der vil demotivere dig i stedet. Planlægger du f.eks. at købe en ny blender, så se en blender test her.

Sæt en serie på imens

Hvis du keder dig, når du laver mad, kan du sætte en serie på imens, så du har noget i baggrunden, der kan få dig lettere igennem madlavningen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *