Den store bagedyst – hjemme i dit eget køkken

Vil du gerne have børnene med i køkkenet, men er de ikke altid lige begejstrede for at bage eller være med på sidelinjen, når der laves aftensmad? Prøv at udfordre dem lidt. Du kan evt. arrangere en bagedyst hjemme i køkkenet, hvor hele familien kan dyste om, hvem der bager de bedste boller, eller hvem der bager en kage med det flotteste snit. Børnene vil højst sandsynligt synes det er en sjov udfordring, de vil få lov til at udfolde sig kreativt og de kan tilmed selv lave noget af deres madpakke, måske i form af pizzasnegle, pølsehorn eller boller.

Udstyr til bagning

Du kan nemt komme til at overfylde dit køkken med bageudstyr, hvis du ikke har en idé om, hvad du vil lave samt hvor store mængder. Hjemme i dit eget køkken behøver du formentlig ikke at have mange, store bagerimaskiner, for at kunne bage til dit eget og din families behov. Klik her, og find et stort udvalg af udstyr til bagning, herunder muffin forme, bagemåtter, bageplader og meget mere.

Tips til bagning

Er du ikke ligefrem husets bagermester, får du her et par tips, som er gode at kende i forbindelse med bagning.

Husk at alle ovne er forskellige. Det er derfor ikke altid til at sige, præcis hvor lang tid noget skal have i ovnen. Det bedste du kan gøre, er at give dit bagværk den tid, der står i opskriften, og så ellers bare holde godt øje med, at det ikke pludselig går for stærkt, og det ender med at få for meget. Husk at næsten alt dej og bagværk kan nedfryses. Du bør dog nedfryse det så snart det er nedkølet. Tørre deje kan sagtens holde sig i op til 6 måneder, imens fede deje kan holde sig lidt mindre, nemlig i 3-4 måneder.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *