Komplikationsfrit kassesystem til din restaurant

Restaurationsbranchen en af dem, hvor tid virkelig er penge. Der skal gå kort tid fra en gæst træder indendørs, til de sidder med tænderne i noget fra menukortet eller buffetbordet. Det betyder, at branchen altid er presset på tid, for det kræver hurtige ben at leve op til gæstens forventninger til, hvor hurtigt de skal bespises. Det er samtidig også en branche, der konkurrer på pris som alle andre, og det er ikke rentabelt at have for meget personale, du skal betale løn til. Det handler derfor om at have et godt personale, men også hele tiden at lede efter metoder at gøre det hele mere strømlinet, så du ikke bruger den dyrebare tid på noget, du ikke behøver. Et kassesystem til restaurationsbranchen fra ebm.dk imødekommer det behov med flere funktioner, der sparer dig tid og penge.

Kom kunderne i møde med hurtig ekspedition

Når det hele skal gå hurtigt, kan der opstå flaskehalse ved bestemte steder. Det er tit ved kassesystemet, hvor separate betalinger kan skabe køer for dit personale. Et smart kassesystem til restaurationsbranchen lader dig lynhurtigt komme omkring regningsdeling og giver dig muligheden for lynhurtigt at slå det korrekte ind i systemet. Det er super nemt at tilpasse til din virksomhed, så du får en personlig og strømlinet løsning.

Spar tiden på kontoret

Der er dog ikke kun ude ved kunderne, at tid er penge. Du ved sikkert, hvor meget tid, der også skal bruges på at passe alle de ting, der følger med at drive en restaurant. Et smart kassesystem til restaurationsbranchen hjælper dig med mange af de tidskrævende opgaver på kontoret. Opgaver som:

  • Fakturaer til kunder

  • Lagerstyring

  • Bogføring

Det kan frigive mere tid til dig, så du kan hjælpe til i restauranten eller videreudvikle dit koncept. Det kunne også være, at den tid, du sparer, kunne bruges med din familie eller venner.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *