Virksomheder dropper at eje deres egen printer

Det har altid været populært blandt virksomheder at lease computere og andet elektronik som deres printer. Men før var det kun noget, som store virksomheder gjorde, fordi de gik op i cash-flow. Dvs. at de hellere vil have et mindre beløb som udgift hver måned mod at beholde penge, som de kunne bruge på andre ting. Ulempen ved selv at eje noget er, at du skal betale for det med det samme og det er dit ansvar, hvis det går i stykker.

Det er grunden til at små virksomheder også er begyndt at lease i stedet for. Det har aldrig været lettere eller mere overskueligt at leje en printer til sin virksomhed. Du kan læse her, hvor simpelt det er.

Vi bruger printere mindre

Tidligere var en printer noget, som man hele tiden skulle benytte. Men sådan er det ikke længere og det har gjort, at de fleste virksomheder hellere vil leje den. På den måde kan de skifte model hurtigere, eller de kan droppe at leje den, hvis tiderne skifter.

For virksomheder kan godt se, at kommunikation i dag er på e-mail eller på platforme som Slack. Så der er gode årsager til at leje en printer end at ende med at eje den.

På den måde ved virksomheder hvad deres udgift helt præcis er til deres printer. Hvis du ejer den, kan der pludselig ske noget med den og du står med en kæmpe udgift, som I ikke havde regnet med.

Når du lejer en printer, ved du altid, hvad du skal betale og det gør det lettere at budgettere, hvad det koster at have en printer for din virksomhed.

Mange virksomheder kan også bedre lide at leje en printer pga. den øget fleksibilitet, som de får. Du kan ofte leje en printer uden nogen form for binding.