Skift dine cigaretter ud med e-cigaretter

I 1960’erne var vi ikke oplyst omkring, hvor usunde cigaretter egentligt er for os mennesker. Man røg både inde og ude, i selskab med børn, i bilerne og på restauranterne. Det er ikke længere uvist for os, hvor usundt det er at ryge cigaretter, og efter den nye rygelov kom er der mange steder, man ikke må ryge sine cigaretter i Danmark. Det er dog ikke blevet en upopulær ting endnu, det er især meget populært hos de unge danskere, og rigtig mange unge begynder at ryge, når de starter på gymnasiet.

Rygning er ofte en social ting, som mange gør, for at være en del af et fællesskab, hvor ikke-rygerne ofte ikke har samme sociale fællesskab. Mange politikere vil gerne have de unge til at stoppe med at ryge, og gør mange ting for at de ikke skal begynde at ryge. Hvis du er en af dem, der ryger, men gerne vil stoppe. Så kan det være en ide at bytte den dårlige vane ud med en e-cigaret.

Hvorfor e-cigaretter?

En e-cigaret består ikke af lige så mange kemikalier og livsfarlige elementer, som en almindelig cigaret gør. E-cigaretter består af en elektrisk cigaret, hvor man tilsætter noget e-juice eller væske, som bliver omdannet til en damp når man suger det ind, hvorefter det ligner en form for røg, når det pustes ud igen. Hvis du vælger at ryge e-cigaretter, frem for almindelige cigaretter med tobak, så vil du automatisk tage et valg imod en sundere livsstil.

Forskellige former for e-cigaretter

Du kan få e-cigaretter i forskellige størrelser, så der kan du vælge den, du synes, passer bedst til dine behov. Mange e-cigaretter kan fås i små størrelser, så de passer til at du kan have dem med i lommen, ligesom du ville have gjort med dine almindelige cigaretpakker. Du kan personliggøre din e-cigaret ved at vælge den farve, som du synes er flottest. Der findes farver som blandt andet blå, rød, gul eller hvid.

Det er derudover også muligt at personliggøre din e-cigaret endnu mere, ved at vælge den væske, du bedst kan lide. Der finde mange forskellige smagsvarianter heriblandt Coca Cola, jordbær, energidrik-smag, hindbær, kiwi og mange flere. Det er en ide at vælge nogle forskellige, for at prøve dem af, hvorefter du så kan vælge den, du synes, smager bedst.

Tjek kvaliteten

Når du skal købe din første e-cigaret, så kan det være en god ide at undersøge markedet. Der findes rigtig mange forhandlere af e-cigaretter, hvilket gør, at det kan være svært at vælge, hvilken forhandler, der er bedst at gøre brug af. Hvis du gerne vil have en hurtig og god løsning, så kan du vælge numeddamp.dk, som er en webshop, der forhandler e-cigaretter, se mere her. Hvis du gerne vil afprøve e-cigaretten, inden du køber den, så kan du tage ned i en butik og se eller prøve den inden, for derefter gå hjem og bestille den fra hjemmesiden.