Do it yourself- nu med resultater pænere end nogensinde

Du kender det sikkert alt for godt. Lysten til at lave noget selv. Noget kreativt og helt unikt, som du selv ville være i stand til at designe fra start til slut. Men måske kan du også nikke genkende til den tanke, der lynhurtigt rammer dig bagefter. Tanken om, at du ikke er god nok til at få projektet i hus. Men der er kun én ting at sige til det, og der er, at øvelse gør mester. For mirakelkuren findes ikke, og det skal den hellere ikke. Det handler i langt højere grad om at hygge sig med det, fordybe sig og sidst, men ikke mindst, være nysgerrig. Det er nemlig nysgerrigheden, der skal få dig langt i livet. Man kan ikke blive rigtig god til noget, hvis ikke man undrer sig eller kommer med en særlig lyst til at lære noget.

Noget, som kan gøre selv det værst udførte ’gør det selv projekt’ pænere, er et skønt stof. Shop smukt mønstret stof fra LIberty stof til dit næste DIY-projekt.

Do it together og udnyt tiden til kvalitetstid

Gør det selv projekter er fede, og mindst ligeså fede er ’gør det sammen’ projekter. Det er de, fordi man her kan fordybe sig sammen og udnytte tiden til at være sammen og få nogle hyggelige timer ud af det. Det er alt fra veninder, til søstre, til mor datter og så videre, der kan finde sammen over de små projekter. Og så er det på tværs af alle aldre.

Det handler bare om at finde et projekt der ikke er for svært for nogle af parterne, så alle føler, at de har noget at byde ind med og ligeledes får den bekræftende fornemmelse af at byde ind med noget til fællesskabet.

Så kast jer over symaskinerne og lav alverdens – kun fantasien sætter grænsen!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *