Designs, der er Heartmade

 

Hvis du er til eksklusivt dansk design, og hvis du ikke vil opleve, at din nabo har det samme tøj på som dig, så skal du læse med her. Vi har nemlig fundet et brand, som er til kvinden, der sætter pris på raffineret design, og som går op i eksklusivitet. Brandet er dansk og hedder Heartmade. Designeren bag er Julie Fagerholt, og hun har ikke mindre end to gange vundet prisen; Guldknappen, som er en prestigefuld Danish Fashion Award. Og den vinder man kun, hvis man virkelig knækker koden til modefuldt tøj, og man vinder den kun to gange, hvis man er på sit højeste inden for sit fag. Og det må man sige, at designeren bag Heartmade er.

Udtryk din personlighed

Med Heartmade bærer du designs af allerhøjeste kvalitet. Det vil både kunne ses og ikke mindst mærkes. Materialerne kan f.eks. være lækkert bomuld og blød silke, som omfavner huden. Stilen er feminin med smukke detaljer, hvor franske blonder kan være en del af disse detaljer. Der er noget for enhver smag, men de forskellige styles er alligevel så eksklusive og specielle, sådan at du kan være sikker på, at du ikke render ind i en med samme style. Det afhænger nemlig af personlighed. Derfor vil de forskellige styles også se helt forskellige ud, alt efter hvem der bære det.

Og det er noget, der er helt utroligt moderigtigt. Vi kvinder er nemlig vidt forskellige – og det skal vores personlige stil også afspejle. Du kan se meget mere til Heartmade lige her.