Sådan kommer du til at kunne passe dit gamle tøj igen

Vi kender alle til det når vi prøver at klemme os ned i et par gamle bukser, som simpelthen ikke passer længere. Dette kan samtidigt med at det er yderst irriterende for mange, være en stor øjenåbner om at det er på tide at få gjort noget ved vægten, så det ikke er nødvendigt at skifte hele garderoben ud med nyt tøj.

Tænk på de mængder mad du spiser

En ting er at spise lidt usundt i ny og næ, dette er der som udgangspunkt ikke noget i vejen med. Det som kan gøre det problematisk for dig at passe dit tøj, er hvis du begynder at spise usundt i for store mængder. Derfor kan det være værd at overveje, hvis du har sat dig for at skulle komme ned i dine gamle bukser igen, om en burger kan gøre det, i stedet for to. Eller om du virkelig ikke kan nøjes med en halv pose chips, fremfor en hel pose. Ved at indtage mindre mængder usundt, får du begrænset dit kalorieindtag markant, samtidigt med du selv har mulighed for at nyde livet og god mad.

Forbrænd flere kalorier end du plejer i løbet af en dag

Du kan også begynde at overveje forskellige måder at få øget din kalorieforbrænding i løbet af en dag, dette kan du blandt andet gøre ved at begynde at cykle noget mere. Dette kan være i forbindelse med de daglige indkøb i det lokale supermarked, eller hvis du skal på arbejde eller blot har tid tilovers, og føler du har overskud til lige at trille en tur rundt i kvarteret. Vil du i gang med at cykle så du kan få smidt de ekstra kilo, og passe dit gamle tøj, kan du forkæle dig selv med en ny lækker crosscykel fra velomio.com.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *