Trampolinen stiller den glade hoppelyst

Børn har en motor, vi andre må misunde. De kan blive ved, og deres energi synes uendelig. Du har måske prøvet kræfter med at køre et barn træt, men det endte med, at du tog en lur? Børns energi er bedst brugt på motion. Det er sundt og skaber en sund appetit på en levestil, hvor motion er med. Noget af den sjoveste motion, et barn kan få, er på en trampolin. Det er sjovt at hoppe højt, og selv for voksne kan det være svært at gå forbi en trampolin uden lige at give den et enkelt hop, hvis ellers kroppen tillader det. Du kan købe trampoliner, som du graver ned og trampoliner, som står for sig selv. Du kan få med net, så du er sikker på, at der ikke er uheld med, at nogen falder ud over kanten. Du kan se mere på https://www.ude-leg.dk/3-trampolin.

Trampoliner i jorden går i et med haven

For mange er trampolinens tilstedeværelse i haven det, der holder dem fra at købe trampolinen. Den fylder for meget, og den spærrer for udsigten. Hvis du synes, at en fritstående trampolin er et øjesår, behøver du ikke spare dit barn for glæden ved god motion. For trampoliner er sjove, og de kan gemmes væk, så begge parter bliver glade. Hvis du køber en trampolin, du kan grave ned i jorden, forsvinder dens tilstedeværelse i haven. Du skal bare grave et hul der, hvor trampolinens lærred er.

Nettet er sikrest

En forælder har altid sit barns sikkerhed med i en beslutning. Det gælder også trampoliner. For hvad nu, hvis et uheldigt hop betyder, at barnet lander på hård jord? Det sender kuldegysninger i forældres kroppe at forestille sig sådan et fald. Mange trampoliner er udstyret med et net, der sørger for, at alle glade springere bliver inden for trampolinen. Nettet holder til meget, når det er børn, det handler om. De hopper ikke med en kraft, der kan sende dem over eller igennem nettet, så du kan ånde lettet op, mens dit barn puster og griner på trampolinen.