Sådan håndterer du skader i hjemmet

Har du været så uheldig at være udsat for en skade i dit hjem? Der kan pludselig opstå en skade, der har brug for akut assistance, og det er derfor vigtigt at have styr på, hvordan man håndterer sådanne situationer for at begrænse skaden mest muligt

Hvad end du står med en vandskade, brandskade, skimmelsvamp eller andet, kan det være et uoverskuelig projekt at få skaden under kontrol. Specielt hvis det er et større omfang, det drejer sig om. Heldigvis er der professionel hjælp parat til at tilbyde sin erfaring og ekspertise, når du har brug for det. Er skaden omfattende, kan det være uoverskueligt at skulle løse problemet selv, og man risikerer at stå med en række uønskede følgeskader, man ellers kan undgå med en professionel vurdering.

Skadeservice til at bekæmpe skader

En skadeservice handler i essensen om at håndtere en skade i form af at rydde op, gøre rent, reparere hvad end der er gået i stykker etc. som følge af en skade. Så er din bolig blevet beskadiget, måske endda i en sådan grad du ikke kan bo der, kan en skadeservice altså hjælpe med dette. Pro Industri & Skadeservice A/S har stor erfaring med at bekæmpe skader på bygninger, indbo, materiel osv., hvilket resulterer i en professionel indsats for at bekæmpe disse. Det betyder altså:

  • Du får svar inden for 15 minutter
  • Assistance inden for 1 time
  • Landsdækkende service til skader
  • 20 års erfaring

Hjælp til skaden

Skadeservice dækker over mange forskellige typer af skader lige fra renovering til fugtskader, hvilket du kan læse mere om, hvis du klikker på linket. Det er altid muligt at få et tilbud på en sag, hvis det ikke kræver øjeblikkelig opmærksomhed, hvor du bare skal beskrive din skade. Er det derimod en akut sag, skal du ringe på tlf. 70232306, for at få hjælp med det samme. Med afdelinger i det meste af Danmark går der aldrig lang tid, før Pro Industri & Skadeservice A/S kan træde til, da telefonen er åben døgnet rundt, og bilerne står pakket og klar til assistance.

En brandskade er den mest akutte form for skade, og man skal derfor reagere hurtigt for at mindske omfanget skaderne. For at få de involverede parter involveret samt vurdere de langsigtede skader i forbindelse med en brand, er det vigtigt at få erfaren hjælp i en sådan situation. Der tilbydes assistance til det offentlige og private virksomheder for at håndtere situationen på bedste vis, hvilket typisk vil være brandvæsnet og forsikringsselskaber.

Vandskader kan også være meget omfattende og forårsage langsigtede skader. Der tilbydes opsamling af vand, affugtning, nedpakning og rengøring alt efter behov. En typisk følgeskade efter en vandskade, er skimmelsvamp. Derfor er det bedst at få en professionel vurdering af situationen for at mindske lignende risici.