Hvorfor vælge ståltag?

Overvejer du ståltag til dit hus? Og kender du fordelene? Hvis du er interesseret, kan du læse mere om tagtypen på http://dansktagbyg.dk/staltag.

Det lækre, funktionelle tag

Ståltaget er ikke bare et billigt valg, når det kommer til tagtyper, men også et stærkt og rentabelt tag. Stålet er nemlig fyldt med fordele, som kan komme din ejendom til gode, uanset om det er til huset, fritidshuset eller carporten. Og alt tyder på, at ståltaget bliver mere populært med tiden, og med god grund. Kvaliteten er nemlig i top, fordi stålpladerne er modstandsdygtige og solide både i forhold til vejr, alger og mos. Og udover den sikre kvalitet, har ståltaget også et lækkert og enkelt look, som du ikke bliver træt af at se på.

Den faste lave pris på ståltage skyldes den lette montering af pladerne, som nemlig ikke vejer ret meget og derfor er hurtige at lægge. Og faktisk behøver du ikke at få fjernet dit gamle tag, da stålplader ofte kan lægges ovenpå og dermed fungere som ekstra lydisolering. Pladernes overflade er også stor, og der skal derfor kun lægges få, før du har et smukt og stærkt tag over hovedet.

Derudover kræver denne type tag næsten ingen vedligeholdelse, og der følger som regel en lang garanti på taget, uanset om du er erhvervs- eller privatkunde, så du både sparer tid og penge.

Fleksible muligheder

Det alsidige tag kan fås i flere farver og former. Både lige og bølgede udskæringer er en løsning. Og derudover skæres stålpladerne let ud, så det passer til dit hus, uanset om du har skorsten eller tagvinduer. Det fås også i flere materialer, som er værd at overveje, alt efter om det skal bruges til renovering, vedligeholdelse eller som nyt tag. Så det er intet problem at finde ståltaget, der passer til dit behov, og som holder langt ud i fremtiden.