Hvordan får jeg en hyggelig stemning i hjemmet?

Boligen er perfekt indrettet, og der er investeret i den. Der er pænt og ordentligt, samtidig med at der er en god komfort. Det eneste der mangler, er hygge. Du er bestemt ikke den eneste, der har det problem. Mange glemmer helt den hyggelige stemning, og det er ærgerligt. Hyggen er med til at sprede godt humør og lykke. Den samler familien, og sørger for god stemning.

Belysning er hovedingrediensen

Forskellig belysning spreder forskellig stemning. En PH 5 lampe spreder den hyggelige stemning, eftersom den er lavt hængende, og dermed spreder lyset med et afslappet udtryk. En helt almindelig loftslampe spreder lyset på en mere ensartet facon, der ikke gør det nær så hyggeligt. Det er selvfølgelig en sag om smag og stil, men hyggen gør virkelig noget for stemningen. En del danskere anbefaler også, at hyggen er en prioritet.

Forglem ej toilettet

Der er mange rum, hvor det er vigtigt at inddrage hyggen. Toilettet er et af dem der bliver nedprioriteret, og er forståeligt nok. Det er det rum i boligen, hvor der bliver spenderet mindst tid. Det er blot stadig et vigtigt rum, der danner rammer for vigtige ting som fx en god start på dagen. Det er de helt små ting såsom en Vipp toiletbørste, der kan give et lille pift til rummet. Det lille pift giver noget hyggelig stemning. En morgen der så tages morgenbad, vil dagen straks blive begyndt bedre, fyldt med harmoni og hygge. Det medfører en mere fremadrettet og positivt indstillet dag.

Hyggen fungerer som et krydderi

Det er vigtigt at tage alt med måde. Hyggen fungerer præcis som krydderier. For meget ødelægger retten, og for lidt gør retten ubetydelig. Der skal findes den rette mængde af hygge til boligen. Hold hovedet højt og prøv dig lidt frem. Så skal retten nok blive god, lige som du vil have den.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *