Hvad kunne du hænge op på din væg?

Væggen som du har derhjemme, kunne godt bruges at blive lidt mere spændende at kigge på. Du kan gøre mange ting for at gøre den mere spændende, så i dette indlæg vil et par muligheder blive gået igennem.

Den klassiske

Den klassiske mulighed er selvfølgelig billedrammer, billedrammerne kan gøre, at din væg bliver mere spændende. Du kan selvfølgelig vælge, hvor store de indrammede billeder skal være, hvor mange af dem du skal have, og dermed hvor meget, af din væg, de skal fylde. Men det kan selvfølgelig være, at du ikke har nogle billeder, som du gerne vil have til at hænger på væggen, i så fald, er det nok ikke den oplagte mulighed.

Den knap så kreative

Hvis du ikke lige er til alt det smarte på din væg, så kunne du jo sætte noget tapet eller nogle fliser op på væggen. Det er den nemme løsning, og derfor er det også meget udbredt, blandt de lidt ældre huse. Men det er ikke for at sige, at det ikke er pænt, det kan sagtens være pænt, bare det bliver gjort ordentligt.

Den lidt mere kreative

Hvis du gerne vil have noget på din blanke væg, så kan du bl.a. få en bred varietet, af forskellige slags hylder og lign. Op på din væg. Alternativt kunne du måske endda få hængt noget sports-udstyr eller -tøj op, det kan hjælpe med at gøre din væg lidt mere personlig, men på en anderledes måde, end hvis du får hængt nogle billedrammer op.

Den lidt mere funky

Hvis du heller ikke er til de 3 overstående muligheder, eller hvis du måske vil kombinere to muligheder, og måske gerne vil have noget lidt mere anderledes ind på din væg, så burde du overveje at få hængt nogle plakater op, der er en stor varietet af forskellige slags plakater, alt fra kunstplakater til børneplakater, der kan være med til at gøre din væg ekstra krydret.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *