Guide: Sådan øger du udlejningsprisen på dit sommerhus

Når du udlejer sommerhus privat, vil selvfølgelig have den bedste pris for dit sommerhus. Men hvordan øger man prisen uden at skulle lave gennemgribende renoveringer? Det giver vi dig svaret på i denne artikel.

Sommerhuset er et hyggehus

Som sommerhusejer er der en række ting, du selv kan gøre for at højne udlejningsprisen på dit sommerhus. Når det gælder udljning af sommerhus for private, er det jo dig selv, der lægger stilen for dit sommerhus.

Selvom det er dit sommerhus, og du også selv holder ferie der, er det måske ikke den bedste idé at plastre alle væggene op med familiebilleder, det kan virke lidt underligt for lejerne. Det betyder dog ikke, at du skal have et helt klinisk sommerhus uden nogle former for pynt. Et sommerhus skal nemlig indbyde til hygge.

Tid til at optimere

Du kan næppe ændre beliggenheden på sommerhuset, og det er også svært at gøre særlig meget ved størrelsen. Der er heldigvis nogle andre ting, du kan gøre, så dit sommerhus er tip-top, når du udlejer sommerhuset privat.

  • Prioriter et godt udeliv – Når du indretter dit sommerhus, er det ikke kun indendørs møbler og stemning, du skal tænker over. Det er mindst lige så vigtigt, at du har en lækker terrasse med læ, så man kan nyde sommeren. Det kan også være en god idé med et gyngestativ eller et fodboldmål, så der er noget for børnene.

  • Hold sommerhuset rent og pænt – Dit sommerhus skal være lækkert, når der kommer folk. Der findes ikke noget værre end at komme til et ulækkert sommerhus og vide, at man skal være der en hel uge. Så sørg for, at rengøring og vedligeholdelse prioriteres.

  • Gode faciliteter – En af de ting, der virkelig kan øge udlejningsprisen, er faciliteter såsom opvaskemaskine, internet, boblebad, vaskemaskine osv. Alle de ting der gør der gør det endnu mere bekvemmeligt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *