Det skal du lave, når du keder dig

De fleste af os kender det med, at vi nogle dage keder os helt vildt og simpelthen ikke kan finde på noget at lave. Du kan altid vælge at se det som en pause, hvor du har tid til at læne dig tilbage og se en film eller læse en god bog, men hvis ikke det er det, du har brug for, kan det være enormt frustrerende at kede sig.

Gå i haven

Hvis du er typen, der godt kan lide at gå i haven, kan du springe ud i et nyt haveprojekt, når du keder dig. Der er næsten altid noget at finde på at lave derude. Du kan altid give dig i kast med at klippe hæk, ordne dine bede, plante nye blomster i dine krukker, slå græs el.lign. Hvis du gerne vil begive dig ud i et lidt anderledes og mere kreativt projekt, kan du pynte din have med flis. Flis kan du f.eks. bruge til havens bede. Hvor der ligger jord kan du lægge flis ovenpå for et flottere og mere rustikt look i haven. Find forskellig flis til haven.

Bag en kage

Er du mere vild med at stå i køkkenet, men har måske sjældent den store tid til det, er det nu, du kan gå lidt mere i dybden med det. Måske du har en ret, du altid godt har kunnet tænke dig at lave. Eller måske du bare har lyst til at bage en simpel kage. Lav noget af det, som du normalt ikke ville gøre i hverdagen.

Shop nyt tøj

Er du hverken til havearbejde eller madlavning, kan du sætte dig og slappe af med din computer og kigge på tøj online. Du behøver ikke nødvendigvis at tømme kontoen, men bare det at sidde og kigge kan være hyggeligt tidsfordriv.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *