Der er mange hensyn at tage når du erhvervsleaser

Overgangen fra den traditionelle måde at finansiere biler på til leasing har ikke medført, at firmabiler er blevet mindre populære. Der er stadig mange mennesker, som kører rundt i en firmabil. Dog er de fleste firmabiler som kører rundt på landets veje, er finansieret gennem erhvervsleasing. Erhvervsleasing er det koncept som klart de fleste virksomheder benytter sig af, når de har nogle medarbejdere, som skal have en firmabil. På trods af at konceptet er blevet udbredt og populært, er der stadig mange mennesker, som ikke helt præcist ved hvad det går ud på og hvilke hensyn, der skal tages.

Dette skal du være opmærksom på når du erhvervsleaser

Du skal være opmærksom på præcis de samme ting når du erhvervsleaser, som du er når du privatleaser. Disse hensyn handler, om at du skal være opmærksom på hvilket restværdi der er sat på bilen, da en høj restværdi på bilen kan udløse en uforudset ekstraregning, når din leasingperiode er ovre. Udover det skal du også være opmærksom på kørselsbehovet for bilen. En helt tredje ting omkring erhvervsleasing handler om hvordan du vælger at lease bilen. Du kan enten vælge en finansiel eller operationel leasingaftale. Forskellen på disse to forskellige måder at lease på, handler i bund og grund om, hvem som står med bilen når leasingperioden er ovre.

Gule eller hvide plader

Normalvis har de fleste firmaer to forskellige behov for biler. De fleste firmaer har både behov for biler, som udelukkende skal bruges til arbejde. Det kunne eksempelvis være teknikeren, som naturligvis skal have en bil, som han/hun kan køre ud til kunden i. Dog har de fleste firmaer også en direktion, som får en firmabil, da de kører rigtig meget. Skal bilen kun bruges til arbejde, skal pladerne være gule, men skal bilen også bruge til privat brug, skal bilen have hvide plader.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *