Hvilken redningsvest skal jeg vælge?

Det er lovpligtigt at have en redningsvest på, når man sejler frisejlads, men hvilken en skal man vælge? Hvad der udgør en god redningsvest kommer an på mange ting. Redningsveste ser ikke super smarte ud, men det er ikke på grund af den flotte stil, at man har dem på. Redningsveste skal være funktionelle, have god pasform og være af en vis kvalitet, så din sikkerhed altid er i top. 

I denne artikel hjælper vi dig på vej til at vælge den bedste redningsvest, som du vil give dig tryghed og komfort, næste gang du skal ud på havet. 

Sådan vælger du den bedste model af redningsveste

Det første du kan kigge på, når du vælger en redningsvest er materialet. Materialet skal være stærkt, holdbart og fleksibelt, så det passer godt om kroppen. En alsidig form kan passe de fleste kropstyper, og det er vigtig at redningsvesten sidder godt omkring overkroppen. Hvis du har børn med på båden, så husk at vælg en redningsvest, som er særlig lavet til må børn. På https://www.marineudstyr.dk/redningsvest-til-baby.html finder du det bedste udvalg til de helt små.

Din redningsvest skal gøre dig synlig i farevandet 

Det er vigtig at den redningsvest, som du vælger, gør dig synlig, når du er i vandet. Den klassiske redningsvest er lys rød eller orange, så man nemt kan spottes i det mørke vand. Det er ikke særlig smart at købe en redningsvest, som for eksempel er mørkeblå, da man ikke er særlig synlig, hvis man går i ét med vandet. 

Derfor er det vigtig at vesten er synlig enten med farver eller med lysende lamper, som tændes, når vesten kommer i kontakt med vandet. Det er sjældent at uheldet er ude, men hvis det pludselig er, så er det vigtig at du er sikret med en redningsvest.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *